Terrasstenen of terrastegels?

De keuze van de terrassteen is de belangrijkste keuze die je voor je terras moet maken. Het bepaalt het uiterlijk en daardoor grotendeels ook de sfeer van je terras, maar de materiaalkeuze bepaalt ook het onderhoud en de duurzaamheid van het terras.

Advies bij het kiezen van terrastegels

Ben en en z'n team stellen de aanleg van terrassen voor met kwaliteitsvolle materialen. We geven graag een persoonlijke begeleiding en advies bij het maken van de juiste materiaalkeuze.

Naast de traditionele natuurstenen zoals bijvoorbeeld blauwe hardsteen of arduin stellen we onze klanten een ruim aanbod duurzame terrasoplossingen voor.

» Bekijk enkele van onze terrassen

Duurzame materialen

We plaatsen o.a. ook natuursteenklinkers, betonklinkers, graniet, keramische tegels, ...

  • natuursteenklinkers- blauwe steen
  • natuursteentegels- blauwe steen
  • granieten klinkers
  • granieten tegels
  • kleiklinkers
  • betonklinkers
  • keramische tegels

Vraag bijkomende info m.b.t. terrastegels en -stenen

Prijzen & offerte terras

Terrasstenen of terrastegels... heb je de steen of tegel van je keuze gevonden en weten wij van onze zijde alle informatie m.b.t. de bouw van het terras, dan maken we je graag een gedetailleerde prijsofferte op maat. Heb je graag extra advies voor de materiaalkeuze of de inplanting van het terras? Ben bekijkt graag met jou de verschillende mogelijkheden voor de aanleg van een terras.

Een offerte aanvragen voor de aanleg van een terras

Totaalprojecten

Wilt u niet alleen een terras, maar daarnaast ook een tuinpad en/of een oprit laten aanleggen? Dat kan natuurlijk ook bij Ben Leys. Alles met een ruime keuze aan materialen en hoge graad van afwerking.

Bekijk onze totaaloplossingen en andere klinker- en kasseiwerken

Copyright © all rights reserved.